ÉPÜLETFÓLIA

Épületüveg fóliázás – Energia megtakarítás

A fóliák épületüvegen történő alkalmazásának több nyomós indoka is lehet!

Hővédő fólia: A nap sugárzásából eredő külső környezeti hő terhelés csökkentése. A helységek felmelegedésének megakadályozása, ezáltal a költséges légkondicionáló berendezések tehermentesítése esetleg kiváltása.
További részletes információt a LLumar hővédő fólia weboldalán talál: www.hovedofolia.co.hu

Szigetelő fólia: Az épületek fűtési költségeinek csökkentése az üvegek szigetelési tulajdonságainak izoláló fóliákkal történő javítása. Képesek vagyunk az iparág jelenleg legkorszerűbb izoláló fóliájával akár 40 % -al is javítani egy üvegszerkezet szigetelési értékét ( U = w/m2xK )
További részletes információt a LLumar szigetelő ablakfólia weboldalán talál: www.ablakfolia.info valamint energia megtakarítási lehetőségeket a www.energiamagtakaritas.info.hu oldalon

UV védő fólia: Az üvegek UV ( ultraviola sugárzás ) áteresztésének csökkentése akár 99,9 % – os szűrésig .Gyakori feladat a kirakati tárgyak kifakulásának lassítása, csökkentése. A kirakati áruk, művészeti értékek, festmények védelme mellett napról napra nagyobb a jelentősége a biológiai élet védelmének az ózon réteg elvékonyodása, felszakadása által megnövekedett fokozott UV terhelés miatt. (melanómás, bőrrákos megbetegedések elleni védelem )
További részletes információt a LLumar UV fólia weboldalán talál: www.uvfolia.hu

Biztonsági fólia:
 A hagyományos építészeti flott üvegből képesek vagyunk az MSZ EN 12600-as szabványnak megfelelő szilánkmentes védelmet biztosító üveget előállítani vagy akár az MSZ EN 356-os vandalizmus elleni védelmet biztosító átdobás gátló kategóriát teljesíteni. Mindezt a helyszínen a meglévő üvegek fóliázásával az üvegcseréhez viszonyított költségek töredékéért
További részletes információt a LLumar biztonsági fólia weboldalán talál: www.biztonsagifolia.co.hu

Dekor fólia:
 A belsőépítészek munkáját segíti, megrendelőik nagy megelégedésére a LLumar világ különleges és egyedi megjelenést biztosító dekorációs fóliái. Fóliáink változatos esztétikus mintázata nem szitázott technológiával készül, mint az olcsó gyengeminőségű termékeké melyek többnyire Ázsiából érkeznek , hanem a rétegek közé laminálva és felületük mint minden LLumár fóliának az iparág legellenállóbb karcmentes bevonatával van ellátva . Ez a különleges bevonat teszi lehetővé hogy a fóliázott üvegfelületek hagyományos tisztító szerekkel és eszközökkel kezelhetőek.
További részletes információt a LLumar dekor fólia weboldalán talál: www.dekorfolia.co.hu

Sötétítő fólia:
 A modern építészet főként irodák esetében rendkívül nagy üvegfelületeket alkalmaz. Bár az épületek esztétikusak szépek , mégis gyakori probléma a beáramló óriási mennyiségű fény mely megnehezíti sőt sokszor a szemük egészségét veszélyezteti az ott képernyős berendezéseken dolgozó embereknek . Erre is adnak megoldást a LLumar fényvédő fóliái melyek többnyire több funkciót is ellátnak , egyben jelentős hő védelmet biztosítva. Fontos hogy ezáltal a munkáltató is eleget tesz a magyar és EU ergonómiai előírásainak.

További részletes információt a LLumar épület fólia weboldalán talál.

LLumar épület üveg fóliák teljesítmény adatai: link